Utisci sa druge frontend radionice i poziv na sledeću

Završena je još jedna frontend radionica u našoj školi na kojoj su mlade devojke imale priliku da se upoznaju sa osnovnim frontend tehnologijama. Tokom ove intenzivne dvodnevne radionice učesnice su kroz praktičnu vežbu pravljenja websajta, savladale bazične koncepte HTML-a, CSS-a i JavaScripta.

Utisci sa radionice

Milana i Ivana su učesnice koje su prošle kroz dvodnevnu radionicu i ovo su njihovi utisci nakon radionice:

Radionica mi se veoma dopala pre svega zbog prijatne i opuštene atmosfere koja je vladala tokom časova, način na koji smo učili i usvajali znanje je veoma lepo organizovan i sa ovih časova odlazim sa lepim iskustvom i naučenim gradivom.

Ivana

Dopala mi se interakcija sa mentorom, način objašnjavanja i prijatna atmosfera.

Milana

Prijave za sledeću radionicu su otvorene

Sledeća radionica će se održati uživo u Novom Sadu 25. i 26.06.2022. (subota i nedelja) u dva termina.

Termin od 10:00h do 12:30h je popunjen. Trenutno su u toku prijave za drugi (kasniji) termin radionice. Drugi termin radionice počinje u 13:00h i traje do 15:30h

Ova radionica trajaće dva dana i namenjena je da mladim devojkama i ženama, uzrasta od 18 do 30 godina, bude odskočna daska i omogući im da za kratko vreme savladaju osnove frontend tehnologija. Na radionicama se uči o osnovama HTML-a, CSS-a i Java Scripta, a na kraju radionice polaznice će kao rezultat imati kreiran svoj prvi web sajt. Za učešće na radionici od tebe ne zahtevamo predznanje, samo je potrebno da sa sobom poneseš želju za učenjem.

Da bi učestvovala na radionici potrebno je da rezervišeš svoje mesto, odnosno prijaviš se putem forme. Učesnice će biti birane po vremenu prijave. Nakon prijave blagovremeno ćeš biti obaveštena o tome da li je tvoja prijava odabrana ili ne.

Ova radionica je druga u nizu radionica koja će se održati u cilju podrške mladim ženama da se otisnu u svet IT-a i doprinošenju smanjenja rodnih razlika u toj industriji. Ukoliko ne vidiš ovaj post na vreme, zaprati naše društvene mreže i budi u toku sa budućim dešavanjima.

Prijavi se na besplatnu radionicu

Prijavi se putem mail-a office@classroom.rs ili putem forme:

RADIONICU PODRŽAO

WowYow logo

Similar Posts