Besplatna radionica programiranja za mlade žene i devojke u Novom Sadu

Ukoliko imaš želju da postaneš uspešna frontend programerka ili još uvek nisi sigurna da li je frontend programiranje za tebe – ne brini jer upravo za tebe organizujemo besplatnu radionicu frontend programiranja

Radionica se održava u uživo u Novom Sadu, u subotu i nedelju 29. i 30.10.2022. i namenjena je da mladim devojkama i ženama, uzrasta od 18 do 30 godina, bude odskočna daska i omogući im da se za kratko vreme upoznaju sa osnovama frontend tehnologija. Radionica počinje u 12h i traje tri sata, oba dana.

Na radionicama se uči o osnovama HTML-a, CSS-a i JavaScript-a, a na kraju radionice polaznice će kao rezultat imati kreiran svoj prvi web sajt.

Za učešće na radionici od tebe ne zahtevamo predznanje, samo je potrebno da sa sobom poneseš želju za učenjem. Nakon završene radionice učesnice dobijaju potvrdu o učešću. Laptopovi za rad su obezbeđeni.

Učesnice prošle radionice frontend programiranja

Da bi učestvovala na radionici potrebno je da rezervišeš svoje mesto, odnosno prijaviš se putem forme. Učesnice će biti birane po vremenu prijave. Nakon prijave blagovremeno ćeš biti obaveštena putem mail-a, o tome da li je tvoja prijava odabrana ili ne. Zbog ograničenosti prostora na radionicu primamo samo 5 osoba.

Nije moguće doći na samo drugi dan radionice, iz razloga što se sadržaj drugog dana oslanja na gradivo predhodnog.

Ivana i Natalija su bile jedne od učesnica na ovoj radionici, i ovo su njihovi utisci:

Radionica je bila sjajna, divno organizovana, predavanje je bilo koncizno, jasno, lako za praćenje. Sve osnove su pokrivene, i dobija se lepa širina za dalji rad. Bilo bi sjajno da se u nekim budućim radionicama pokrije malo naprednijih stvari u CSS-u i HTML-u.

Natalija

Dopala mi se radionica, praktična primena znanja, komunikativna i opuštena atmosfera, čak i za nekog ko nema nikakvo predznanje korisno je posetiti samu radionicu i učestvovati, pogotovo za nekoga ko nije siguran da li bi se bavio time ili ne.

Ivana

Ove radionice održavamo u cilju podrške mladim ženama da se otisnu u svet IT-a i doprinošenju smanjenja rodnih razlika u toj industriji. Ukoliko ne vidiš ovaj post na vreme, zaprati naše društvene mreže (InstagramFacebook) ili se prijavi na naš newsletter i budi u toku sa budućim dešavanjima.

Slobodna su još dva mesta!

Forma za prijavu

Prijave su zatvorene.

Ove radionice, kao i rad naše škole programiranja podržao je WOWYOW – lider u primenjenoj veštačkoj inteligenciji.

Similar Posts