Podaci o prodavcu:

Ivana Sanković pr Ostalo obrazovanje PROJECT CLASSROOM Novi Sad
Adresa: Jaše Ignjatovića 7, Novi Sad
Delatnost: 85.59 Ostalo obrazovanje
MB: 66440303
PIB: 112916164
Telefon: +381659779634
Email: office@classroom.rs


Vaši lični podaci:Podaci o porudžbini:

Naziv proizvoda Cena Količina Medjudzbir
1
Ukupno:
Popust: 0,00
Dostava: 0,00
Ukupno za uplatu:

Podaci za plaćanje:

Nakon uspešne uplate bićete usmereni na stranicu gde ćete naći jedinstveni link na kome možete preuzmeti materijal vezan za kurseve koje kupujete. Isti materijal će vam biti prosledjen putem email-a koji ste uneli. Ukoliko imate bilo kakva pitanja možete nas kontaktirati na mail office@classroom.rs ili pozivom na broj +381659779634.

U ime PROJECT:CLASSROOM obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni PROJECT:CLASSROOM (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, PROJECT:CLASSROOM je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice

Ivana Sanković pr Ostalo obrazovanje PROJECT CLASSROOM Novi Sad nije obveznik PDV-a.

* Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.