Ukoliko imaš želju da postaneš uspešna frontend programerka ili još uvek nisi sigurna da li je frontend programiranje za tebe – ne brini jer upravo za tebe organizujemo besplatnu intenzivnu frontend radionicu.

Ova radionica trajaće dva dana i namenjena je da mladim devojkama i ženama, uzrasta od 18 do 30 godina, bude odskočna daska i omogući im da za kratko vreme savladaju osnove frontend tehnologija.

Na radionicama se uči o osnovama HTML-a, CSS-a i Java Scripta, a na kraju radionice polaznice će kao rezultat imati kreiran svoj prvi web sajt.

Za učešće na radionici od tebe ne zahtevamo predznanje, samo je potrebno da sa sobom poneseš želju za učenjem i laptop.

Radionica će se održati uživo 20. i 21.05.2022. (petak i subota) od 17:30h do 20:30h. Da bi učestvovala na radionici potrebno je da rezervišeš svoje mesto, odnosno prijaviš se putem forme. Prijave su moguće do četvrtka 19.05.2022. Učesnice će biti birane po vremenu prijave. Nakon prijave blagovremeno ćeš biti obaveštena o tome da li je tvoja prijava odabrana ili ne.

Ova radionica prva u nizu radionica koja će se održati u cilju podrške mladim ženama da se otisnu u svet IT-a i doprinošenju smanjenja rodnih razlika u toj industriji. Ukoliko ne vidiš ovaj post na vreme, zaprati naše društvene mreže i budi u toku sa budućim dešavanjima.

Prijavna forma

Broj telefona nije obavezan ali mejlovi nekada zalutaju pa je dobro imati još jedan način da te kontaktiramo

Similar Posts